Ma-Mam blog

Læs med, når Kirsten løbende deler viden om mad og ernæring til din baby.

Seneste indlæg om mad og ernæring til din baby

Ma-Mam med kylling i karry

Jeg har sammensat nogle nemme opskrifter, så I kan få idéer til, hvordan I kan supplere Ma-Mams grøntsagsmos med gode proteiner fra kylling, når dit barn er 6 måneder. Det giver både smagsvariation til grøntsagsmosen, samtidig med at du kun skal koncentrere dig om at lave proteinkilderne.

Læs mere »

Ma-Mam med torsk i tomatsauce

Jeg har sammensat nogle nemme opskrifter, så I kan få idéer til, hvordan I kan supplere Ma-Mams grøntsagsmos med gode proteiner fra fis,k når dit barn er 6 måneder. Det giver både smagsvariation til grøntsagsmosen, samtidig med at du kun skal koncentrere dig om at lave proteinkilderne.

Læs mere »

Ma-Mam med edamame bønner i kokosmælk

Jeg har sammensat nogle nemme opskrifter, så I kan få idéer til, hvordan I kan supplere Ma-Mams grøntsagsmos med gode proteiner fra bælgfrugter når dit barn er 6 måneder. Det giver både smagsvariation til grøntsagsmosen, samtidig med at du kun skal koncentrere dig om at lave proteinkilderne.

Læs mere »

Hvornår er det godt at starte på babymad?

Når jeg holder foredrag hører jeg ofte spørgsmålet: ”Hvornår er det godt at starte på babymad?” Det spørgsmål stiller alle nye forældre nemlig sig selv før eller siden. Nogle glæder sig til dette nye kapitel, mens andre er mere forsigtige. Læs med om hvordan I kan få en god madstart.

Læs mere »

Hvilken væske har min baby brug for?

I sol og varmt vejr, og når vi ellers har det varmt og sveder eller er fysisk aktive, har vores krop brug for ekstra væske – det gælder også for de mindste. Men hvad bør de mindste egentlig drikke, når den lille krop bliver varm og får brug for ekstra væske til at slukke tørsten og køle af? Og hvor meget væske bør de mindste egentlig drikke på et døgn? Læs med her og bliv klogere.

Læs mere »

Forstoppelse, svedskemos og babyer

”Sveskemos” er et af de ord som ofte summer internt blandt forældre, når jeg holder foredrag om babymad. Som et godt velmenende råd til hinanden, når et andet ord nemlig ”forstoppelse” kommer på tale. Jeg hører indimellem også en forældre sige med glad stemme: ”jeg giver mit barn sveskemos hver dag – det er så godt”. Både når jeg hører ordet sveskemos samt den jævnlige brug af det, bimler mine alarmklokker en smule. Læs med og hør hvorfor.

Læs mere »

Vi bruger anerkendte web-værktøjer og deraf følgende cookies til at levere Ma-Mam.com og beder dig acceptere dette   Om cookies