2 late bloomer entreprenører

med masser af erfaring

Vi mødtes gennem fælles venner, som mente, at vi kunne bidrage til hinandens respektive projekter. Louise havde netop solgt det reklamebureau, hvor hun var partner og strategisk direktør, og var på udkig efter et nyt projekt. Kirsten havde gennem en årrække produktudviklet på det babymadsprodukt hun både synes markedet manglede, men også hørte, at mødrene efterspurgte, når hun holdt foredrag. 

Så over en kop kaffe en lun forårsdag, blev vi enige om, at når nu Kirsten havde en god idé og Louise havde erfaring i at bringe idéer til live, så kunne vi ligeså godt gå i gang. Det er jo heldigvis aldrig for sent at prøve noget nyt. Derfor etablerede vi Ma-Mam ugen efter. 

Det er nu to år siden. Og vi er super stolte af det produkt, som er kommet ud af det. Vi har i hvert fald gjort os umage. Og haft det sjovt undervejs. For det er nemlig forudsætningen for overhovedet at gå i gang. 

Men vi glæder os endnu mere til at dele Ma-Mam med både babyer og forældre, og vi håber I bliver ligeså glade for produktet, som vi er. 

– Kirsten & Louise

Louise Brandt og Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, Ma-Mam
Louise Brandt og Kirsten Ravnbøl, Ma-Mam
Mamam babymad spises langsomt

Nyhedsbrev fra Ma-Mam?

Har du lyst til at få tips om mad, måltider og ernæring til babyer og småbørn fra ernæringsekspert Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, så tilmeld dig nedenfor.

Vi spammer ikke! Læs privatlivspolitik og mere om os

Ært
Grøntsagsmos med broccoli tiil baby
Gulerødder

Vi bruger anerkendte web-værktøjer og deraf følgende cookies til at levere Ma-Mam.com og beder dig acceptere dette   Om cookies