Spørgsmål & svar

om Ma-Mam

Er Ma-Mam økologisk?

Ja, Ma-Mam er 100 % økologisk og dansk produceret.

Hvor mange portioner indeholder en pose Ma-Mam grøntsagsmos?

En pose Ma-Mam indeholder 70 gram frysetørret grøntsagsmos, som giver op til 8 portioner afhængig af alder og appetit.

Hvordan tilbereder jeg grøntsagsmosen?

Dosér den ønskede mængde frysetørret grøntsagsmos og tilsæt kogende vand i blandingsforholdet 1:3 – eller til du får den ønskede konsistens. Bland gerne lidt modermælk eller modermælkserstatning i grøntsagsmosen, hvis du har lyst.

Hvad er frysetørring?

Frysetørring er en konserveringsmetode, hvor al vand trækkes ud af mosen, mens alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler bevares. Samtidig får mosen en lang holdbarhed uden at gå på kompromis med smagen. Det frysetørrede pulver fylder og vejer ingenting, og du kan selv dosere, så du undgår madspild. Læs mere om frysetørring

Bliver min baby mæt?

Ma-Mam er lavet på en base af kartofler, som både mætter og smager dejligt. 


Hvornår kan jeg begynde at give min baby Ma-Mam grøntsagsmos?

Ma-Mam er sammensat så det kan spises af børn fra 4 til 6 måneder. Efter 6 måneder er det vigtigt at supplere med lidt fisk, kød eller anden proteinkilde til hovedmåltiderne og ellers give Ma-Mam alene til mellemmåltider.


Er Ma-Mam godt for min baby?

Ma-Mam grøntsagsmos har et næringsindhold på 402-412 kilojoule per 100 gram og lever derfor op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger for et energiindhold på 400 kilojoule for aldersgruppen 6-12 måneder. Sammensætningen af energifordelingen mellem kulhydrat, protein og fedt lever både op til Sundhedsstyrelsens og de Nordiske næringsstofanbefalinger. Samtidig er grøntsager en god kilde til næringsstoffer, vitaminer og mineraler. 


Kan jeg tage vand med i en termoflaske når vi er på tur?

Ja sagtens. Men det er vigtigt at vandet har været kogt, og at det holder en temperatur på minimum 65 grader.

Smager det godt?

Det er der i hvert fald nogen, som synes… 🙂 <3 

AmmeNamme Ma-mmmm

Vi bruger anerkendte web-værktøjer og deraf følgende cookies til at levere Ma-Mam.com og beder dig acceptere dette   Om cookies