VELKOMMEN

HURRA! Så kom Ma-Mam endelig på markedet. Sikke en fantastisk rejse, det har været at nå hertil. Og SIKKE en modtagelse. Både Louise og jeg er helt blæst bagover, af alle de søde kommentarer og den store opbakning, vi har fået med på vejen. Tusind tak! Men det allerbedste har nu været, at se så mange babyer (og forældre!) smage Ma-Mam med et stort smil. Det beviser nemlig, at god ernæring, convenience og en dejlig smag af grøntsager kan gå op i en højere enhed, præcis som vi har drømt om.

Vi har også fået en masse gode spørgsmål fra jer. Det er dejligt, tak, og også helt naturligt, da der jo ikke er noget andet produkt at sammenligne med. Ma-Mam er nemlig den første frysetørrede grøntsagsmos på markedet. Derfor tænker jeg, at dette nyhedsbrev vil være en god anledning til at samle op på nogle af de spørgsmål, som jeg har bemærket, går igen.
Ingredienser i Ma-Mam
”MIT BARN KAN IKKE TÅLE MÆLK, ER DER MÆLK I JERES MAD?”

Ma-Mams grøntsagsmos er for alle fra 4 måneder og opefter og helt uden allergene fødevarer og derfor også uden smør og modermælkserstatning, der jo begge indeholder mælk.

I Danmark udvikler 2-3% af alle børn overfølsomhed over for mælk. Det betyder, at de hverken kan tåle mælk eller andre mejeriprodukter såsom smør. Typisk kommer mælkeallergien i barnets første leveår, og heldigvis vokser de fleste fra den inden treårs-alderen.

Da fedtstof er vigtig i babymad og Sundhedsstyrelsen anbefaler plantefedtstof, som den primære kilde til fedt, bruger vi en god koldpresset dansk rapsolie som fedtstof i vores produkter. Ma-Mam er derfor egnet til mælkeallergikere.
”SKAL JEG BRUGE KOGENDE VAND?”

Når du tilbereder Ma-Mam grøntsagsmos, skal du altid bruge kogende vand. Og det vand du bruger, skal være fra den kolde hane, så uønskede stoffer undgås. Du kan også bruge en kogende vandhane. Det er vigtigt, at vandet er tæt på kogende, når du hælder det over grøntsagspulveret, det giver nemlig den bedste mos. Rør godt rundt i portionen, så vandet og dermed varmen fordeles jævnt i mosen. Husk at tjekke om spisetemperaturen er i orden, før du giver maden til din baby. Har du lyst, kan du tilsætte lidt modermælk eller modermælkserstatning, det er også med til at køle mosen.
Tilberedningen af Ma-Mams mos gør, at den altid skal spises med det samme og ikke kan gemmes til senere.
Vær OBS på, at hverken koldt eller lunkent vand kan bruges i stedet for kogende vand, da eventuelle bakterier så kan dannes i portionen.
"HVOR LÆNGE KAN MIT BARN SPISE MA-MAM?"
Ma-Mam smager godt! Mor og Lucy spiser sammen
Ma-Mams grøntsagsmos er beregnet til babyer mellem 4 og 11 måneder, altså frem til de fylder 1 år. Men vores mos kan sagtens bruges frem til 2 år, hvis I som familie enten lever vegetarisk eller følger ”De officielle Kostråd – godt for sundhed og klima” fra Fødevarestyrelsen.
I og med en mere planterig kost bliver måltiderne nemlig mere voluminøse, mættende og fiberrige, hvorfor de mindste under 2 år får brug for lidt ekstra energi (fedtstof) sammen med jeres mad. Den ekstra energi har Ma-Mams grøntsagsmos. Ma-Mam grøntsagsmos er i andet leveår også egnet til småtspisende børn samt børn som har brug for at tage på i vægt, og bør her også gives sammen med lidt kød, fisk, bælgfrugter og/eller æg.
KOMMENDE FOREDRAG OM BABYMAD
Her i juni måned holder jeg en række foredrag om mad til de mindste hos Aarstiderne på Østerbro i København. Da der til stor glæde har været rift om pladserne, er der nu venteliste. Men vi satser på at gentage succesen efter sommerferien, så hold et øje med vores FaceBook og Instagram.

Har du lyst til at læse om arrangementet eller tilmelde dig på ventelisten, kan du frem til 14. juni bl.a. læse om arrangementet her.
Kirsten Mikkelsen Ravnbøl - ernæringsekspert hos Ma-Mam
Har du spørgsmål?
Husk du altid er velkommen til at skrive til mig på info@ma-mam.com hvis du har spørgsmål om Ma-Mam, eller hvis der er emner, du gerne vil have, at jeg tager op i Ma-Mams Nyhedsbreve.

Håber du og dine nyder, at sommeren er kommet.

Kærlig hilsen
Kirsten
Bedst at spise babymaden selv - MaMam
MAMAM logo - økologisk grøntsagsmos
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet